Tweede editie ZV 44 Vrolijkheid Swim meer dan succesvol

Gepost 2019/11/18

Zaterdagmiddag 19 oktober 2019 werd alweer de tweede editie van de ZV 44 Vrolijkheid Swim georganiseerd. Een zwemevenement met een internationaal karakter, opzwepende muziek, spetterende finales en een spectaculaire fun estafette.

Er werden mooie prijzen beschikbaar gesteld voor alle miniorennummers, finalenummers en de winnaars van de fun estafette wonnen als verrassing een heuse ZV 44 taart.

Maar liefst 11 verenigingen en 234 zwemmers namen deel aan de Vrolijkheid Swim. Daarmee was het jaarlijkse evenement nog groter en succesvoller dan in 2018. In het najaar 2020 wordt dan ook zeker een vervolg gegeven aan deze succesformule.