U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Laatste Nieuws

Bedankt stemmers!

Onze zwemvereniging heeft dankzij jullie een prachtig bedrag binnengehaald bij de Rabo Clubsupport actie. Maar liefst € 404,99 gaat naar de clubkas van ZV 44. Hiermee kunnen wij investeren in de professionalisering van onze vereniging door het (verder) opleiden van trainers en het aanbieden van opleidingen en stagemogelijkheden aan onze jeugd. 

Wat een fantastisch resultaat!

Afbeeldingsgalerie

Sponsor ZV 44!

 

SponsorKliks - laatste stand

 

Regiorecord en medailleregen op Overijsselse kampioenschappen lange baan

Gepost 2019/06/03

ZV 44 kan terugkijken op twee fantastische weekenden Overijsselse kampioenschappen. Verdeeld over de weekenden van 18 en 19 mei én 25 en 26 mei werden de lange baan kampioenschappen gehouden in het Twentebad in Hengelo.

Maar liefst 30 zwemmers van ZV 44 hadden zich weten te plaatsen voor het kampioenschap. 

Gezamenlijk waren zij goed voor 100(!) medailles. Dit leverde ZV 44 een eerste plaats op in de medaillestatistiek. Absolute mijlpaal was echter het regiorecord dat gezwommen werd door het gemengde junioren estafetteteam: Carlein Polinder, Jolijn Liezen, Robin van den Berg en Vince van der Pal. Hun tijd 4.04.90 was bijna 4 seconden sneller dan het oude record voor 15-jarigen uit juni 2018. 

Lees hier het volledige persbericht op Zwolle Nieuws.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?