U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Laatste Nieuws

Bedankt stemmers!

Onze zwemvereniging heeft dankzij jullie een prachtig bedrag binnengehaald bij de Rabo Clubsupport actie. Maar liefst € 404,99 gaat naar de clubkas van ZV 44. Hiermee kunnen wij investeren in de professionalisering van onze vereniging door het (verder) opleiden van trainers en het aanbieden van opleidingen en stagemogelijkheden aan onze jeugd. 

Wat een fantastisch resultaat!

Afbeeldingsgalerie

Sponsor ZV 44!

 

SponsorKliks - laatste stand

 

Minioren ZV 44 succesvol bij Overijsselse Miniorenfinales

Gepost 2019/06/05

De minioren van ZV 44 hebben het weekend van 1 en 2 juni 2019 in Zwembad De Steur duidelijk laten zien waar zij al die tijd zo hard voor hebben getraind. Bij de Overijsselse Miniorenfinales stegen zij boven zichzelf uit.

Thijs Poll, Storm Boxum, Youp Stuifzand, Ruben Kragt, Ruben Nooter, Gijs Nooter, Valérie Sakkers, Anique Polinder, Lotte Boxsem, Marlouke Frijstein, Lisa van Velzen, Emma Broekhuysen, Anna Schuurman en Liselore Mateboer waren namelijk samen goed voor maar liefst 19 medailles! Drie gouden, zeven zilveren en negen bronzen medailles behoorden tot de buit die mee naar Zwolle mocht.

Overijssels kampioen werden: Storm Boxum (100 meter schoolslag) en Anna Schuurman (100 meter vrije slag en 50 meter vlinderslag).

Zilver was er voor Storm Boxum (maar liefst 5 keer!), Anna Schuurman en Youp Stuifzand

Het brons mocht meer naar huis genomen worden door Valérie Sakkers (ook 5 keer!), Marlouke Frijstein en Anna Schuurman.

Ook de estafettes waren bijzonder succesvol te noemen. Het gemengde estafetteteam (Ruben Kragt, Lisa van Velzen, Ruben Nooter en Anna Schuurman) zwom zich op de 4 x 50 meter vrije slag naar een prachtige derde plaats op het erepodium. Het team op de 4 x 50 meter wisselslag (Valérie Sakkers, Youp Stuifzand, Storm Boxum en Anique Polinder) was tevens goed voor het brons.

Naast al deze medailles is een flink aantal zwemmers erin geslaagd de richttijden voor de Jaargangfinale in Dordrecht te zwemmen.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?