U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Laatste Nieuws

Bedankt stemmers!

Onze zwemvereniging heeft dankzij jullie een prachtig bedrag binnengehaald bij de Rabo Clubsupport actie. Maar liefst € 404,99 gaat naar de clubkas van ZV 44. Hiermee kunnen wij investeren in de professionalisering van onze vereniging door het (verder) opleiden van trainers en het aanbieden van opleidingen en stagemogelijkheden aan onze jeugd. 

Wat een fantastisch resultaat!

Afbeeldingsgalerie

Sponsor ZV 44!

 

SponsorKliks - laatste stand

 

Brons en zilver voor Daniƫlle Meinema op NK Open Water

Gepost 2019/09/22

Daniëlle Meinema heeft een bronzen en zilveren medaille weten te bemachtigen op de Open Nederlandse Kampioenschappen Open Water Zwemmen.

De kampioenschappen vonden plaats op zaterdag 10 en zondag 11 augustus 2019 op 't Waaltje in Heerjansdam.

Haar 5000 meter vrije slag resulteerde in een prachtige derde plaats waarna op de tweede dag de 3000 meter schoolslag nog eens goed was voor de zilveren plak.

Samen met teamgenoten Isabelle Meinema, Naomi Polinder, Michelle van den Berg en Robin van den Berg hield zij de eer van ZV 44 ook op het open water heel hoog. Ondanks de bizarre weersomstandigheden met een harde windkracht uitschietend tot zelfs windkracht 7, toonde het team van ZV 44 aan karakter te hebben. Hun vechtlust in het golvende parcours was op zijn minst bewonderenswaardig te noemen.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?