Wedstrijd verslagen seizoen 2018-2019

Zwemmers ZV 44 geven visitekaartje af op OvK-A

Tweede editie ZV 44 Vrolijkheid Swim meer dan succesvol

Gepost 2019/11/18

Zaterdagmiddag 19 oktober 2019 werd alweer de tweede editie van de ZV 44 Vrolijkheid Swim georganiseerd. Een zwemevenement met een internationaal karakter, opzwepende muziek, spetterende finales en een spectaculaire fun estafette.

NK-brons voor meisjes estafetteteams

Gepost 2019/10/20

Het meisjes junioren 2 en het meisjes junioren 4 estafetteteam van ZV 44 hebben zondag 22 september 2019 bij de Nederlandse Estafettekampioenschappen een bronzen medaille weten te bemachtigen.

Brons en zilver voor Daniƫlle Meinema op NK Open Water

Gepost 2019/09/22

Daniëlle Meinema heeft een bronzen en zilveren medaille weten te bemachtigen op de Open Nederlandse Kampioenschappen Open Water Zwemmen.

Minioren ZV 44 excelleren in Dordrecht

Gepost 2019/08/11

De minioren van ZV 44 hebben zondag 30 juni 2019 prima gepresteerd bij de Jaargangfinale in Dordrecht. Storm Boxum, Valérie Sakkers, Youp Stuifzand en Anique Polinder hadden zich voor de finale weten te plaatsen.

Eremetaal voor zwemmers ZV 44 op NK

Gepost 2019/06/30

De zwemmers van ZV 44 hebben dit weekend bij de Nederlandse Junioren & Jeugdkampioenschappen in Eindhoven maar liefst drie zilveren medailles en vier bronzen medailles weten te bemachtigen. Daarnaast zwom ook het meisjes jeugd estafetteteam bestaande uit Lindsey Berghuis, Lotte Pieterman, Daniëlle Meinema en Naomi Polinder tot tweemaal toe naar het brons.

Minioren ZV 44 succesvol bij Overijsselse Miniorenfinales

Gepost 2019/06/05

De minioren van ZV 44 hebben het weekend van 1 en 2 juni 2019 in Zwembad De Steur duidelijk laten zien waar zij al die tijd zo hard voor hebben getraind. Bij de Overijsselse Miniorenfinales stegen zij boven zichzelf uit.

Lees de rest van deze post »

Regiorecord en medailleregen op Overijsselse kampioenschappen lange baan

Gepost 2019/06/03

ZV 44 kan terugkijken op twee fantastische weekenden Overijsselse kampioenschappen. Verdeeld over de weekenden van 18 en 19 mei én 25 en 26 mei werden de lange baan kampioenschappen gehouden in het Twentebad in Hengelo.

18 mei 2019: Overijsselse kampioenschappen lange baan dag 1

Gepost 2019/05/18

Zaterdag 18 mei 2019 was de aftrap van de Overijsselse kampioenschappen lange baan van dit seizoen die verdeeld over twee weekenden worden gehouden in het Twentebad in Hengelo.

Vrijdag 3 mei en zaterdag 4 mei 2019: LAC deel 3 en limiet deel 4

Gepost 2019/05/05

Tijdens de training van vrijdag 3 mei vond deel 3 van het LAC-circuit plaats. Een team enthousiaste zwemmers trotseerde de 200 meter vrije slag, de 200 meter wisselslag en de loodzware 400 meter wisselslag. Wat fijn dat er weer officials bereid waren te fungeren want zonder officials kan niet worden gezwommen. Dank daarvoor!