U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Laatste Nieuws

De Grote Clubactie is weer gestart en ook de zwemmers van ZV 44 verkopen natuurlijk loten! 

Van elk lot gaat een aanzienlijk deel van de opbrengst naar onze mooie vereniging en daarnaast kunt u zelf mooie prijzen winnen. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid online loten te kopen. Volledig coronaproof! 

Afbeeldingsgalerie

Sponsor ZV 44!

 

SponsorKliks - laatste stand

 

Maart 2019

Gepost 2019/05/03

Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd de maandelijkse gezamenlijke afsluiting van de maand gevierd. Onder het genot van een hapje en een drankje werden wederom de toppers van de maand in het zonnetje gezet.

Zeester van de maand in de categorie minioren is geworden: Duuk Loonstra!
Duuk is nog niet zo lang bij de vereniging maar laat al een enorme vooruitgang ziet. Hij doet ontzettend goed zijn best bij de trainingen en dat werpt zijn vruchten af. Hij lacht veel en is een plezier om in de baan te hebben. Gefeliciteerd Duuk!

In de categorie junioren ging de zeester van de maand dit keer heel verdiend naar: Carlein Polinder!
Carlein heeft bij de Regionale Lange Afstandskampioenschappen eerder deze maand op de 1500 meter vrije slag een regiorecord gezwommen. Hulde! Daarnaast is Carlein altijd bereid te helpen. Zo is zij heel druk geweest met een jaaroverzicht voor de ledenvergadering. Aan de hand van een aantal foto's is zij erin geslaagd een indrukwekkende video in elkaar te zetten. Klasse Carlein! Jij hebt het certificaat echt verdiend!

En dan de wisselbeker…. Elke maand is het weer spannend wie de beker een maand lang mee naar huis mag nemen. Na een korte aankondiging door Suzanne werd het deze keer al gauw duidelijk: Boaz Schuurman! Vanaf het allereerste begin is Boaz al bij ZV 44. Zijn inzet bij de trainingen is, ondanks soms wat tegenslagen, overweldigend. Boaz is altijd plezierig in de omgang. De wisselbeker prijkt deze maand dan ook verdiend op zijn vensterbank. Gefeliciteerd Boaz!

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?