U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Laatste Nieuws

Bedankt stemmers!

Onze zwemvereniging heeft dankzij jullie een prachtig bedrag binnengehaald bij de Rabo Clubsupport actie. Maar liefst € 404,99 gaat naar de clubkas van ZV 44. Hiermee kunnen wij investeren in de professionalisering van onze vereniging door het (verder) opleiden van trainers en het aanbieden van opleidingen en stagemogelijkheden aan onze jeugd. 

Wat een fantastisch resultaat!

Afbeeldingsgalerie

Sponsor ZV 44!

 

SponsorKliks - laatste stand

 

Maandafsluiting september 2020

Gepost 2020/10/02

Vrijdag 2 oktober 2020 vond de maandafsluiting voor september plaats.

Dit keer werd Sepp van der Touw uitgeroepen tot Zeester Minioren. Hij doet het namelijk supergoed tijdens de trainingen; hij nam het felbegeerde certificaat trots in ontvangst. Afgelopen woensdag is het certificaat Zeester Junioren al tijdens de training uitgereikt aan Renee van Kempen. Gefeliciteerd!

De badeend van de maand werd door het jeugdbestuur uitgereikt aan Nijs Kranenborg. Hij zwemt al op jonge leeftijd met heel veel enthousiasme en plezier en traint sinds kort zelfs al 2x per week. Zo stoer, gefeliciteerd Nijs!

Tot slot werd ook deze maand de wisselbeker uitgereikt; Kayla ten Berge mag deze een maand lang thuis houden. Zij komt altijd met veel plezier trainen en dat is heerlijk om te zien. Ga zo door Kayla!

Henrico deelde mee dat ZV 44 vorig seizoen in het clubklassement van het LAC circuit de eerste plaats heeft behaald. Echt een geweldige prestatie van onze LAC zwemmers; William Kragt mocht deze symbolisch in ontvangst nemen.

Er werd ook aandacht besteed aan de Grote Clubactie 2020; de tussenstand van de online verkoop is €1.836,- gerekend t/m 2 oktober. Dit is op zich al een mooi bedrag, maar daar hopen we met jullie inzet nog meer bij opgeteld te krijgen de komende tijd. Ruben Kragt is op dit moment onze topverkoper met al ruim 150 loten. Wie probeert hem nog in te halen?
Er zijn tot nu toe 2 Superloten verkocht, en we hopen dat daar ook nog wat bij mag komen.

Vanuit de evenementencommissie sprak Marloes een woord tot alle zwemmers. Bij de uitgang wordt traditioneel bij de maandafsluiting weer wat lekkers uitgedeeld, en krijgt iedereen een papieren handje mee om te knutselen.
De zwemmers weten al waarvoor zij dit gaan maken, voor de rest zal dit tzt blijken :-)

Kortom; allemaal weer prachtige resultaten die wij als club samen behalen, delen en trots op mogen zijn. Op de foto’s een impressie van deze bijeenkomst.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?