U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Laatste Nieuws

Bedankt stemmers!

Onze zwemvereniging heeft dankzij jullie een prachtig bedrag binnengehaald bij de Rabo Clubsupport actie. Maar liefst € 404,99 gaat naar de clubkas van ZV 44. Hiermee kunnen wij investeren in de professionalisering van onze vereniging door het (verder) opleiden van trainers en het aanbieden van opleidingen en stagemogelijkheden aan onze jeugd. 

Wat een fantastisch resultaat!

Afbeeldingsgalerie

Sponsor ZV 44!

 

SponsorKliks - laatste stand

 

Maandafsluiting september 2019

Gepost 2019/09/30

Het nieuwe seizoen is weer begonnen! De hoogste tijd voor de seizoensopening én de maandafsluiting van september. 

Samen werd vrijdag 20 september het nieuwe zwemseizoen ingeluid en werd nog even kort teruggeblikt op de prachtige prestaties van het voorgaande seizoen. Wat kunnen we trots zijn op wat wij met zijn allen hebben neergezet! 

Traditiegetrouw werd bij de maandafsluiting een aantal zwemmers in het zonnetje gezet. De certificaten voor zeester van de maand werden uitgereikt aan:

  • Lara Tibben (minioren)
  • Linde Kamman (minioren)
  • Kim Westerink (junioren) 

Lara was als jongste zwemmer aanwezig bij het startkamp. Wat heb je je goed staande gehouden tussen al die grote zwemmers, Lara! Je hebt een prachtige ruimtetekening gemaakt en wij hebben genoten van jouw lach en gezelligheid. Top Lara, van harte gefeliciteerd!

Linde is altijd een plezier om in de baan te hebben. Zij doet enorm goed haar best en is door haar gulle lach het zonnetje in het bad! Van harte Linde, jij bent een fantastische zeester!

Voor Kim geldt dat zij nog niet zo heel lang bij ZV 44 zwemt. Het lijkt echter alsof zij al jaren bij het team hoort. Kim is een hele prettige persoonlijkheid en heeft al gauw haar draai in het team kunnen vinden. Welkom Kim en gefeliciteerd met je welverdiende certificaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk was er ook een badeend van de maand. Unaniem is door het jeugdbestuur besloten dat de badeend in september zou gaan naar Daniel Hardziyenka. Ook Daniel is nog niet lang bij ZV 44. Zijn enthousiasme en vrolijke karakter is verfrissend! Inmiddels heeft Daniel helemaal zijn plek gevonden bij team ZV 44. Welkom Daniel! De badeend gaat terecht met jou mee naar huis.

Maar wie ging er vandoor met de wisselbeker. In spanning zaten de zwemmers op de tribune te wachten op het verlossende woord...

Gefeliciteerd Storm Boxum! Hopelijk krijgt de wisselbeker een mooi plekje op jouw vensterbank. Nederlands kampioen op de 100 meter schoolslag worden én ook nog eens een regiorecord zwemmen op de 50 meter tussentijd, hoe knap is dat! 

Ook het mixed estafetteteam werd in het zonnetje gezet. Jolijn Liezen, Carlein Polinder, Vince van der Pal en Robin van den Berg wisten op de Overijsselse kampioenschappen een regiorecord te zwemmen op de 4 x 100 meter vrije slag en kregen hiervoor een officieel certificaat van de KNZB Regio Oost.

Naast de maandafsluiting werd de seizoensopening afgetrapt met de uitreiking van nog meer prijzen. Het kon niet op in september. Zo werden de prestatiemedailles van de KNZB uitgereikt aan Vince van der Pal, Lindsey Berghuis, Jolijn Liezen, Roos Arnold, Puk Lubbers, Veerle Riezebos, Naomi Polinder, Robin van den Berg, Sven Klink, Daniëlle Meinema, Nora Weerman, Lotte Pieterman en Carlein Polinder.

Ook in het LAC-circuit werden medailles gewonnen. Goud was er voor Fay Boxum, zilver voor Storm Boxum en brons voor Robin van den Berg en Daniëlle Meinema. Robin en Daniëlle kregen ook nog een bronzen medaille uitgereikt voor hun derde plaats in het open water klassement op de schoolslag.

Onder het motto "een goed begin, is het halve werk" kijken wij zeker uit naar het komende zwemseizoen!

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?