U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Laatste Nieuws

Bedankt stemmers!

Onze zwemvereniging heeft dankzij jullie een prachtig bedrag binnengehaald bij de Rabo Clubsupport actie. Maar liefst € 404,99 gaat naar de clubkas van ZV 44. Hiermee kunnen wij investeren in de professionalisering van onze vereniging door het (verder) opleiden van trainers en het aanbieden van opleidingen en stagemogelijkheden aan onze jeugd. 

Wat een fantastisch resultaat!

Afbeeldingsgalerie

Sponsor ZV 44!

 

SponsorKliks - laatste stand

 

Maandafsluiting oktober 2019

Gepost 2019/11/10

Woensdag 30 oktober werd zoals gebruikelijk bij ZV 44 de maand feestelijk en gezamenlijk afgesloten.

Gezamenlijkheid, gezelligheid en verbondenheid. Deze drie kernwoorden staan centraal binnen onze vereniging. Eén van de activiteiten waar dat heel duidelijk naar voren komt, is de maandafsluiting. Ook oktober werd onder het genot van wat drinken en wat lekkers gezamenlijk afgesloten. Wat zijn we het seizoen goed begonnen met z'n allen! Een gevoel van trots overheerst dan ook bij de uitreiking van de certificaten voor zeester van de maand.

Luid applaus was er deze maand voor:

  • Marcus Ip, zeester van de maand in de categorie minioren
  • Pascal Seine, zeester van de maand in de categorie junioren
  • Marthe Wijma, zeester van de maand in de categorie senioren 

Naast de certificaten voor zeester van de maand werden in oktober ook de zwemmers die het lange afstands circuit helemaal (!) hebben vol gezwommen in het zonnetje gezet. Wat een enorme prestatie! Gefeliciteerd allemaal!

Natuurlijk werd door het jeugdbestuur de badeend van de maand zeker niet vergeten deze maand. Wat een hart voor de club heeft deze jonge zwemmer. In zijn eentje heeft hij maar liefst twee (!) volle boekjes met loten voor de Grote Clubactie verkocht. Een enorme inkomstenbron voor ZV 44 waar samen  weer heel veel leuke dingen van gedaan kunnen worden. Hulde Jorrit Poppinga, je bent een topper!

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?