U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Laatste Nieuws

Bedankt stemmers!

Onze zwemvereniging heeft dankzij jullie een prachtig bedrag binnengehaald bij de Rabo Clubsupport actie. Maar liefst € 404,99 gaat naar de clubkas van ZV 44. Hiermee kunnen wij investeren in de professionalisering van onze vereniging door het (verder) opleiden van trainers en het aanbieden van opleidingen en stagemogelijkheden aan onze jeugd. 

Wat een fantastisch resultaat!

Afbeeldingsgalerie

Sponsor ZV 44!

 

SponsorKliks - laatste stand

 

Maandafsluiting mei 2019

Gepost 2019/06/18

Ook de maand mei werd uiteraard weer gezamenlijk afgesloten. De certificaten voor zeesterren van de maand werden uitgereikt en natuurlijk de wisselbeker. Maar deze maand was er nog meer...

Een grote groep zwemmers had plaatsgenomen op de tribune en wachtte in spanning af wat er komen ging. De maandafsluiting werd natuurlijk deze keer begonnen met een grote bos bloemen voor Anne Claudine. Zij werd door het jeugdbestuur van harte gefeliciteerd met het behalen van het diploma voor de cursus trainer wedstrijdzwemmen niveau 3. Chapeau Anne Claudine! Wij zijn enorm trots op je!

Deze maand waren er twee zeesterren: Hanne Kamman en Lars van Hulzen. Hanne is al vanaf haar vierde lid van ZV 44. Zij kwam binnen als jongste zwemmer en is dat tot nu toe nog steeds. Zij  doet heel erg haar best bij de training en is dan ook enorm gegroeid in haar zwemmen. Gefeliciteerd Hanne!

Lars ontving zijn certificaat omdat hij ontzettend volhardend is in wat hij doet. Hij blijft maar doorgaan en probeert alles. Ook nieuwe dingen pakt hij met beide handen aan. Hulde Lars, van harte!

De uitreiking van de wisselbeker liet nog heel even op zich wachten. Nora en Lotte hadden namelijk een verrassing voor Henrico in petto. Hij mocht het cadeautje alleen open maken als hij het ook daadwerkelijk ging gebruiken. Tot zijn grote verrassing zat er een met een foto bedrukte bidon in het cadeautje met de tekst "Proost Henrico" en daarnaast een enorme reep chocola. Gebruiken gaat hij deze bidon dan ook zeker. Direct na de maandafsluiting werd de bidon gevuld en tot op de dag van vandaag staat de bidon trouw voor Henrico tijdens de training. Bedankt meiden!

De wisselbeker ging deze maand naar een enorme pechvogel: Pjotr Bakker. Pjotr is wegens gezondheidsproblemen zeker vier maanden uitgeschakeld. De wisselbeker op zijn nachtkastje zal hem zeker het gevoel geven toch een beetje aanwezig te zijn. Zijn zusje Rhodée nam voor hem de beker in ontvangst.

En dan... last but not least: de badeend van de maand. Na een oproep van het jeugdbestuur om suggesties, ideeën, opmerkingen vooral te blijven mailen naar jeugdbestuur@zv44.nl werd Ruben Kragt naar beneden geroepen. Ruben heeft onlangs aan een stuk door 300 meter vlinder benen zonder op te geven. Dit vond het jeugdbestuur zo bijzonder dat hij de badeend van de maand mei kreeg uitgereikt. Goed gedaan Ruben!

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?