U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Laatste Nieuws

Bedankt stemmers!

Onze zwemvereniging heeft dankzij jullie een prachtig bedrag binnengehaald bij de Rabo Clubsupport actie. Maar liefst € 404,99 gaat naar de clubkas van ZV 44. Hiermee kunnen wij investeren in de professionalisering van onze vereniging door het (verder) opleiden van trainers en het aanbieden van opleidingen en stagemogelijkheden aan onze jeugd. 

Wat een fantastisch resultaat!

Afbeeldingsgalerie

Sponsor ZV 44!

 

SponsorKliks - laatste stand

 

Maandafsluiting januari 2020

Gepost 2020/02/11

Ook de eerste maand van het nieuwe jaar werd traditiegetrouw gezamenlijk afgesloten.

Onze toppers van de maand januari:

Zeester van de maand bij de minioren: Thimo Bruin!

Thimo is altijd aanwezig en volgt de trainingen altijd met aanstekelijk enthousiasme. Hij is een groot plezier in de baan voor zijn teamgenoten en voor de trainers.

In januari waren er zelfs twee zeesterren van de maand bij de minioren. Het tweede certificaat ging naar een zwemster die nog niet zo lang bij ZV 44 zwemt. In korte tijd is zij echter een waardevolle aanvulling geworden op het team. Niet alleen qua haar waanzinnig goede prestaties maar zeker ook vanwege haar vrolijke persoonlijkheid. Paula Spans, van harte gefeliciteerd! 

Zeester van de maand bij de Zeilvissen: Simone Weijland

Simone is vrijwel 24/7 in het zwembad te vinden. Sinds dit seizoen niet meer alleen als trouwe supporter van haar kinderen of als official. Inmiddels is zij namelijk zelf volop aan het trainen. En hoe! Respect, Simone! Jij bent terecht de zeester van de maand januari!

De wisselbeker ging deze maand naar een oud-zwemmer en werd uitgereikt door onze charmante assistente Joanna. Danny Brown staat namelijk week in week uit klaar voor de jongste zwemmers. Met zijn enthousiasme en bevlogenheid weet hij als trainer het beste uit de zwemmertjes te halen. Hulde Danny!

Na de uitreiking van de certificaten en de wisselbeker werd uiteraard door het jeugdbestuur weer de badeend van de maand uitgereikt. In januari werd een heel bijzondere supporter goed in het zonnetje gezet. Elke training van zijn grote broer is hij weer aanwezig. Van harte gefeliciteerd met de badeend, Nino Sasso!

Daarnaast werden de vier geslaagde cursisten tijdwaarnemer 4 goed in het zonnetje gezet. Helaas waren slechts twee van hen aanwezig bij de maandafsluiting om de leuke attentie in ontvangst te nemen. De afwezige cursisten hebben de attentie op een ander moment ontvangen. Van harte gefeliciteerd allemaal!  

 

Afbeeldingsgalerie

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?