U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Laatste Nieuws

Bedankt stemmers!

Onze zwemvereniging heeft dankzij jullie een prachtig bedrag binnengehaald bij de Rabo Clubsupport actie. Maar liefst € 404,99 gaat naar de clubkas van ZV 44. Hiermee kunnen wij investeren in de professionalisering van onze vereniging door het (verder) opleiden van trainers en het aanbieden van opleidingen en stagemogelijkheden aan onze jeugd. 

Wat een fantastisch resultaat!

Afbeeldingsgalerie

Sponsor ZV 44!

 

SponsorKliks - laatste stand

 

Maandafsluiting augustus 2020

Gepost 2020/08/30

Na de eerste paar weken trainen vond vrijdag 28 augustus de eerste maandafsluiting van het nieuwe seizoen plaats.

Maar liefst twintig zwemmers werden in het zonnetje gezet voor hun prestaties in het Lange Afstand Circuit. Zij ontvingen hiervoor een prachtige medaille.
Binnen dit circuit heeft ZV44 van alle verenigingen ook nog eens de 1e plaats op de ranglijst weten te bemachtigen! Hoe gaaf is dat!
Daarnaast waren er medailles voor nog eens twintig zwemmers uit de categorie junioren en jeugd die zich in de top 10 van Nederland wisten te zwemmen.
Vast onderdeel binnen de maandafsluiting is de uitreiking van de badeend van de maand: ditmaal was Tristan de trotse ontvanger van deze prijs. Welkom terug binnen de club!
En Annie werd door het jeugdbestuur in de bloemen gezet als blijk van waardering voor de goede catering en als dank voor al haar hulp tijdens het startkamp.
Uiteraard stond er wat lekkers klaar voor alle zwemmers.

Op naar een spectaculair nieuw zwemseizoen!

Afbeeldingsgalerie

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?