U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Laatste Nieuws

Online trainingen via Instagram! 

Door de coronacrisis liggen de zwemtrainingen helaas al een tijdje stil. Om toch fit en in beweging te blijven, bieden de trainers dagelijks challenges en landtrainingen aan via een voor leden te volgen Instagramaccount: zv44_trainingen

Jij doet toch ook mee? 

Afbeeldingsgalerie

Sponsor ZV 44!

 

SponsorKliks - laatste stand

 

Januari 2019

Gepost 2019/05/03

Afgelopen vrijdag 1 februari was de gezamenlijke maandafsluiting van januari 2019. Wat is er in de eerste maand van het jaar al weer goed gezwommen door iedereen. De hoogste tijd dus om een aantal zwemmers in het zonnetje te zetten...

Helaas begon de maandafsluiting met wat minder goed nieuws: Geert Almekinders heeft vorige week door een ongelukje met zijn mountainbike een vervelende breuk opgelopen in zijn pols. Inmiddels is Geert geopereerd en gelukkig weer thuis. Heel veel sterkte en beterschap namens ons allemaal Geert! Hopelijk herstelt jouw pols snel en zien we je gauw weer in het zwembad.
Zeesterren van de maand waren er in januari natuurlijk ook weer. De zwemmers die verkozen worden tot zeester van de maand zijn in de voorafgaande maand boven zichzelf uitgestegen en hebben zich positief in de kijker gezet.
• Zeester van de maand in de categorie senioren is deze maand geworden (hoe kan het ook anders!): Peter van Grootheest. Peter heeft in januari een fantastisch ONMK gezwommen. Hij werd Nederlands kampioen op de 1500 meter vrije slag en wist ook nog eens een bronzen medaille op de 400 meter vrije slag te pakken. Gefeliciteerd Peter!
• In de categorie junioren wist Yvonne Treep deze maand de show te stelen. Yvonne is een hele prettige persoonlijkheid in de groep en komt altijd met een glimlach naar de training. Van harte Yvonne, jij bent een meer dan verdiende zeester van de maand!
• Uiteraard was er in de jongste categorie, de minioren, ook een zwemmer die het reuze goed heeft gedaan deze maand: Mauro Sasso. Mauro is een vrolijke jongen en doet altijd heel goed zijn best. Daarnaast mist hij geen enkele training. Dit zie je dan ook weer terug in zijn steeds beter wordende resultaten. Goed gedaan Mauro!
Ook de uitreiking van de wisselbeker ontbrak uiteraard niet. De beker komt deze maand toe aan een jonge zwemster die de afgelopen tijd ontzettend vooruit is gegaan. Ze is altijd vrolijk en zet zich voor 200% in bij de training. Van harte gefeliciteerd Maud Driegen! De beker mag deze hele maand meer dan terecht op jouw slaapkamer staan.

Het jeugdbestuur reikte zoals altijd de badeend van de maand uit. Deze maand mocht Ruben Slot de eend in ontvangst nemen. Ruben is eigenlijk een fantastische triatleet maar zwemt zeker ook niet onverdienstelijk. Proficiat Ruben!

Naast de uitreiking van de certificaten en de wisselbeker, was er deze maand nog iets heel speciaals! Het damesestafetteteam bestaande uit Daniëlle, Lotte, Naomi en Lindsey wisten tijdens het NJJK in december niet één maar wel twee regiorecords uit de boeken te zwemmen. De tijd op de 4 x 100 meter vrije slag (een record van 1989!) verbeterden zij met een seconde en van het oude record op de 4 x 200 meter vrije slag snoepten zij zelfs twee seconden af! De dames ontvingen uit handen van Henrico een mooi certificaat van de KNZB Regio Oost. Een topprestatie meiden!

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?