U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Laatste Nieuws

De Grote Clubactie is weer gestart en ook de zwemmers van ZV 44 verkopen natuurlijk loten! 

Van elk lot gaat een aanzienlijk deel van de opbrengst naar onze mooie vereniging en daarnaast kunt u zelf mooie prijzen winnen. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid online loten te kopen. Volledig coronaproof! 

Afbeeldingsgalerie

Sponsor ZV 44!

 

SponsorKliks - laatste stand

 

Februari 2019

Gepost 2019/05/03

Vrijdag 1 maart 2019, de start van een nieuwe maand dus de hoogste tijd de voorgaande maand gezamenlijk af te sluiten. Onder het genot van een aantal (door de familie Koolman) meegebrachte rijstevlaaien werden de wisselbeker, de certificaten voor de zeesterren en natuurlijk de badeend van de maand uitgereikt.

Vrijdag 1 maart 2019, de start van een nieuwe maand dus de hoogste tijd de voorgaande maand gezamenlijk af te sluiten. Onder het genot van een aantal (door de familie Koolman) meegebrachte rijstevlaaien werden de wisselbeker, de certificaten voor de zeesterren en natuurlijk de badeend van de maand uitgereikt. De tribune was druk bezet met zwemmers die in spanning afwachtten wie er deze maand met de wisselbeker vandoor zou gaan. Bij ZV 44 zwemmen veel zwemmers van jong tot oud die regelmatig prima resultaten behalen op verschillende kampioenschappen. Daarnaast zijn er veel jonge zwemmers die elke training weer hun uiterste best doen later ook zo goed te gaan zwemmen.
Eén van deze jonge zwemmers wist de harten van iedereen te veroveren met haar mooie glimlach. Haar inzet bij de trainingen is fenomenaal te noemen. Ze maakt dan ook steeds grotere sprongen vooruit. Een meer dan terechte winnaar van de wisselbeker dus! Aimee Brown, van harte gefeliciteerd! Jij mag de hele maand maart de wisselbeker op jouw kamer zetten.
Deze maand waren er niet één maar zelfs twee zeesterren in de categorie minioren: Anna Neppelenbroek en Thijs Poll.
• Anna lacht altijd, is vrolijk en toont aan echt te genieten van het zwemmen. Een voorbeeld voor iedereen!
• Thijs is natuurlijk een alom bekende verschijning bij ZV 44. Met zijn persoonlijkheid en enthousiasme weet hij iedereen voor zich te winnen.
Van harte samen, jullie hebben het verdiend!

En dan… de badeend van de maand. Uitgereikt door het jeugdbestuur aan…. Jessica Wezemer. Gefeliciteerd! Jessica is een trainer waar je op kan bouwen. Zij verovert de harten van alle kinderen die zij traint en is altijd aanwezig. Ja, echt altijd…. zelfs als haar eigen kinderen niet zwemmen. Hulde Jessica!

Naast de uitreikingen werd deze maand ook John Nooter welverdiend in het zonnetje gezet. John heeft in één dag tijd een prachtige bergplaats onder de tribune gerealiseerd voor ZV 44. Wij kunnen hierdoor onze materialen veilig achter slot en grendel opbergen. John, enorm bedankt namens ons allemaal!

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?