U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Laatste Nieuws

Bedankt stemmers!

Onze zwemvereniging heeft dankzij jullie een prachtig bedrag binnengehaald bij de Rabo Clubsupport actie. Maar liefst € 404,99 gaat naar de clubkas van ZV 44. Hiermee kunnen wij investeren in de professionalisering van onze vereniging door het (verder) opleiden van trainers en het aanbieden van opleidingen en stagemogelijkheden aan onze jeugd. 

Wat een fantastisch resultaat!

Afbeeldingsgalerie

Sponsor ZV 44!

 

SponsorKliks - laatste stand

 

April 2019

Gepost 2019/05/03

Woensdag 24 april vond alweer de gezamenlijke maandafsluiting van de maand april plaats. Een met dit keer bijzonder veel zwemmers gevulde tribune en toekijkende ouders wachtten weer in spanning de uitreiking van de felbegeerde certificaten en natuurlijk de wisselbeker af. Wie zou deze maand met de beker naar huis gaan?

Deze nieuwsgierigheid werd al gauw bevredigd. Trainster Carla Kramer nam de honneurs waar en reikte deze maand het certificaat voor zeester van de maand in de categorie minioren uit. Het certificaat was deze keer voor een zwemster die ontzettend haar best doet bij de trainingen, altijd vrolijk is en bij iedereen een lach op het gezicht kan toveren. Daarbij gaat zij de laatste tijd ook nog eens heel goed vooruit en zwemt zij de sterren van de hemel! Van harte, Lauren Driegen! 

In de categorie junioren werd Yoren van Aalst deze maand zeester van de maand. Yoren zwemt nog niet zo lang bij ZV 44 maar heeft al helemaal zijn plek in de groep gevonden. Daarnaast is Yoren zeer prettig in de omgang. Helaas was hij zelf dit keer niet bij de maandafsluiting aanwezig om het certificaat in ontvangst te nemen. Uiteraard zal deze hem op een later moment worden uitgereikt. Proficiat Yoren!

En dan de senioren.... Gefeliciteerd Rianne van Vegchelen! Hoe verdiend is dat! Als fanatieke zwemster probeert Rianne al jaren haar medezwemmers te enthousiasmeren voor het Zuyderzee Masters Circuit en andere wedstrijden voor masters. En dat werkt aanstekelijk. Vele zwemmers zijn haar voorbeeld al gevolgd en zwemmen gezellig mee. Daarnaast is Rianne er dit seizoen in geslaagd tweede te worden in het sprintklassement van het ZMC in de categorie 35+ én heeft zij alle 20 afstanden gezwommen. Dat laatste leverde haar de speciale BINGO-prijs op. Gefeliciteerd Rianne!

De wisselbeker was deze maand niet voor een, niet voor twee maar zelfs voor vijf zwemmers! De beker ging namelijk naar de familie Van Velzen. Naast de enthousiaste kinderen zetten ook mama Jessica en papa Peter hun beste beentje voor in het water. Een heuse zwemfamilie dus. Altijd enthousiast maar zeker ook gedreven! Gefeliciteerd familie Van Velzen!

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?