U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Laatste Nieuws

Bedankt stemmers!

Onze zwemvereniging heeft dankzij jullie een prachtig bedrag binnengehaald bij de Rabo Clubsupport actie. Maar liefst € 404,99 gaat naar de clubkas van ZV 44. Hiermee kunnen wij investeren in de professionalisering van onze vereniging door het (verder) opleiden van trainers en het aanbieden van opleidingen en stagemogelijkheden aan onze jeugd. 

Wat een fantastisch resultaat!

Afbeeldingsgalerie

Sponsor ZV 44!

 

SponsorKliks - laatste stand

 

Afsluitingen... november, december en de jaarafsluiting. Samen op naar 2020!

Gepost 2019/12/31

Vrijdag 20 december werd traditiegetrouw gezamenlijk het jaar afgesloten. Uiteraard was er ook tijd gereserveerd voor de maandafsluiting van december.

Eerst blikken we echter nog even kort terug op de maandafsluiting van november want uiteraard waren er in november ook Zeesterren die in het zonnetje werden gezet. Zeester van de maand in de categorie minioren werd Elias Rietveld. Het enthousiasme en de inzet van Elias is overweldigend. Altijd vriendelijk en in voor een praatje. Een heuse Zeester van de maand dus! Ook Sanne Compagner werd eens flink in het zonnetje gezet. Vrolijke Sanne is een plezier om in de baan te hebben. Zij gaat daarnaast enorm vooruit. Gefeliciteerd Sanne! 

Zeester van de maand in de categorie junioren werd zeer verdiend: Vivian Nooter. Vivian is vrijwel dagelijks in het zwembad te vinden. Zwemt zij zelf niet dan steekt ze haar handen uit de mouwen langs de badrand en helpt de jongere zwemmers met het verbeteren van hun techniek. Een toptrainster in de dop! Van harte Vivian!

Deze maand was er ook een Zeester in de categorie masters. En wat voor een! Lisa van der Struik, van harte gefeliciteerd. De lach op je gezicht, jouw vriendelijke persoonlijkheid zijn een waardevolle aanvulling binnen ons team. 

En dan de wisselbeker.... verrast was de uitverkorene deze maand zeker. Altijd positief met een lach op zijn gezicht. Met hart en ziel zet hij zich in voor zijn team. Met zijn positiviteit en sportmentaliteit is hij een voorbeeld voor iedereen: Sven Klink. Hulde Sven!

In december was het de beurt aan andere toppers om te shinen. Een daarvan is Duuk Loonstra. Duuk is vrijwel altijd bij de trainingen aanwezig en is vriendelijk en spontaan. Hij doet enorm zijn best in de trainingen en dat wordt bijzonder gewaardeerd. Gefeliciteerd Duuk. Jij bent in december verdiend de Zeester van de maand. 

Duuk was natuurlijk niet de enige Zeester van de maand. Wie o wie zou de volgende Zeester worden. Duidelijk werd al gauw dat het een meisje betrof. Een lieve en betrokken zwemster en altijd vrolijk bovendien. Nooit te beroerd om mee te helpen: Maud Driegen. Van harte gefeliciteerd!

De volgende Zeester: alweer een meisje! Teleurstelling alom bij de jongens... Ilse Sitters, wat ben jij een echte Zeester. Jij doet namelijk helemaal niet onder voor al die jongens waar jij bij in de baan ligt en weet je kranig staande te houden. Van harte topper!

Het werd nog even spannend wie de wisselbeker op zijn vensterbank mocht zetten.... een vriendelijke jongen die elke training opnieuw eerst de trainers begroet voor hij zelf gaat zwemmen. Sympathiek, vriendelijk en nooit chagrijnig... dat is Jelmer Compagner. Gefeliciteerd Jelmer!

Ook in november en december werden door het jeugdbestuur op hun eigen speciale wijze weer zwemmers beloond met de badeend van de maand. De badeenden mochten in ontvangst worden genomen door Veerle Riezebos en Mart Schemmekes. Ondanks een vervelende blessure blijft Veerle doorzetten. Fantastisch. Voor Mart geldt dat hij lang niet heeft kunnen zwemmen. Wij zijn enorm blij dat Mart weer terug is bij team ZV 44!

Jaarafsluiting...

Na een korte terugblik op de eerste helft van het zwemseizoen en een korte vooruitblik naar 2020 was het tijd voor gezelligheid. Maar niet na het bedanken van alle vrijwilligers. Zonder hen zou onze mooie vereniging niet kunnen voortbestaan. Onder het genot van warme chocolademelk, oliebollen en allerlei lekkers werd het jaar op gezellige wijze samen afgesloten. Nu eerst twee weken kerstvakantie. Vanaf zondag 5 januari gaan wij vol goede moed op naar een mooi tweede gedeelte van zwemseizoen 2019-2020. En dat doen wij zoals wij bij ZV 44 gewend zijn: samen!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?