U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Laatste Nieuws

Online trainingen via Instagram! 

Door de coronacrisis liggen de zwemtrainingen helaas al een tijdje stil. Om toch fit en in beweging te blijven, bieden de trainers dagelijks challenges en landtrainingen aan via een voor leden te volgen Instagramaccount: zv44_trainingen

Jij doet toch ook mee? 

Afbeeldingsgalerie

Sponsor ZV 44!

 

SponsorKliks - laatste stand

 

Delen via sociale media

Juni 2018

Gepost 2018/06/30

Nienke Knol is deze maand de minior zeester van de maand geworden. Dit omdat ze zich volledig inzet en met een heel positieve houding. Nienke van harte gefeliciteerd!
Janneke Odink is de junior zeester van de maand. Janneke is een zwemmer bij de recreanten. Na het halen van haar A & B diploma leert Janneke nu de fijne kneepjes van het zwemmen. Dit bewijst maar weer eens dat je nooit te oud bent om beter te leren zwemmen. Janneke gefeliciteerd.
De wisselbeker is deze maand voor Isabelle Meinema. Door haar tomeloze inzet en doorzettingsvermogen heeft ze de afgelopen maand prima gepresteerd. Dit heeft Isabelle bevestigd met drie gouden medailles op de Overijsselse B kampioenschappen. Isabelle gefeliciteerd.
Het jeugdbestuur heeft deze maand de badeend uitgereikt aan Anne-Claudine en Michel. Dit voor hun inzet bij de trainingen en het begeleiden van een kleine maar succesvolle groep zwemmers op de Overijsselse B Kampioenschappen. Beiden van harte gefeliciteerd.

Maandafsluiting juni

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?