U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Laatste Nieuws

Bedankt stemmers!

Onze zwemvereniging heeft dankzij jullie een prachtig bedrag binnengehaald bij de Rabo Clubsupport actie. Maar liefst € 404,99 gaat naar de clubkas van ZV 44. Hiermee kunnen wij investeren in de professionalisering van onze vereniging door het (verder) opleiden van trainers en het aanbieden van opleidingen en stagemogelijkheden aan onze jeugd. 

Wat een fantastisch resultaat!

Afbeeldingsgalerie

Sponsor ZV 44!

 

SponsorKliks - laatste stand

 

Archief maandafsluitingen

Juni 2018

Gepost 2018/06/30

Nienke Knol is deze maand de minior zeester van de maand geworden. Dit omdat ze zich volledig inzet en met een heel positieve houding. Nienke van harte gefeliciteerd!
Janneke Odink is de junior zeester van de maand. Janneke is een zwemmer bij de recreanten. Na het halen van haar A & B diploma leert Janneke nu de fijne kneepjes van het zwemmen. Dit bewijst maar weer eens dat je nooit te oud bent om beter te leren zwemmen. Janneke gefeliciteerd.
De wisselbeker is deze maand voor Isabelle Meinema. Door haar tomeloze inzet en doorzettingsvermogen heeft ze de afgelopen maand prima gepresteerd. Dit heeft Isabelle bevestigd met drie gouden medailles op de Overijsselse B kampioenschappen. Isabelle gefeliciteerd.
Het jeugdbestuur heeft deze maand de badeend uitgereikt aan Anne-Claudine en Michel. Dit voor hun inzet bij de trainingen en het begeleiden van een kleine maar succesvolle groep zwemmers op de Overijsselse B Kampioenschappen. Beiden van harte gefeliciteerd.

Lees de rest van deze post »

Mei 2018

Gepost 2018/06/04

Op vrijdag 1 juni was het weer zover. Het was tijd voor de maandafsluiting. De wisselbeker is deze maand uitgereikt aan Kyra de Badts. Dit omdat zij de laatste tijd veel progressie heeft laten zien bij het zwemmen. Dat is extra knap omdat ze paardrijden ook heel erg leuk vindt en daar ook de nodige tijd insteekt. Kyra gefeliciteerd.
De MEGA ZEESTER van de maand is Berry Kragt. Hij zwemt nu een jaar en heeft veel vooruitgang geboekt, getuige ook zijn uitstekende prestaties tijdens het internationale zwem toernooi in Hagen (Duitsland). Top gedaan Berry.
De ZEESTER van de maand bij de Minioren, is deze maand voor Lauren Driegen. Zij is altijd vrolijk bij de trainingen en gaat heel erg mooi vooruit.
Tot slot werd door het jeugdbestuur de badeend van de maand nog uitgereikt. De badeend was deze maand voor Roos Arnold. Dit omdat ze zich heel sociaal opstelt in de groep en ze weer helemaal op de weg terug is naar haar oude niveau. Roos gefeliciteerd.

Lees de rest van deze post »

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?