U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Laatste Nieuws

Bedankt stemmers!

Onze zwemvereniging heeft dankzij jullie een prachtig bedrag binnengehaald bij de Rabo Clubsupport actie. Maar liefst € 404,99 gaat naar de clubkas van ZV 44. Hiermee kunnen wij investeren in de professionalisering van onze vereniging door het (verder) opleiden van trainers en het aanbieden van opleidingen en stagemogelijkheden aan onze jeugd. 

Wat een fantastisch resultaat!

Afbeeldingsgalerie

Sponsor ZV 44!

 

SponsorKliks - laatste stand

 

ZV 44 & Code Blauw

Bij ZV 44 vinden we een goede, veilige en open sfeer, waar iedereen zich op z'n gemak voelt en je jezelf kunt zijn, heel belangrijk. ZV 44 onderschrijft daarom 'Code Blauw' van de KNZB:

Met Code Blauw laten de KNZB, (zwem)verenigingen, zwemscholen en zwembaden zien dat we ons samen sterk maken voor een sportief en veilig zwemklimaat. Het is onze ambitie om een blauwe golf te creëren, waarbij iedereen elkaar aansteekt om op een positieve manier met elkaar, met de sport en met de faciliteiten om te gaan.
Code Blauw staat voor: respect, sportiviteit, veiligheid en plezier!

Wij streven naar een zwemklimaat, waarin iedereen respectvol met elkaar omgaat, zich houdt aan de regels, zich inzet om grensoverschrijdend gedrag te voorkomen en vooral veel plezier maakt samen.

Meer informatie hierover is te vinden op de website van de KNZB of op de website van Code Blauw.

Code blauw: zwem sportief!Code blauw: zwem sportief!

Daarnaast houden onze trainers zich aan de elf gedragsregels seksuele intimidatie voor sportbegeleiders van het NOC*NSF. Deze zijn te lezen op de website van het NOC*NSF: Gedragsregels seksuele intimidatie.

Ook hebben wij als vereniging een aantal eigen regels:

  • We gaan met andere mensen om zoals we zelf ook willen dat met ons wordt omgegaan.
  • We behandelen iedereen gelijk onafhankelijk van leeftijd, snelheid of technisch kunnen.
  • Wanneer sprake is van gedragingen die niet gewenst zijn of niet ten goede komen aan de sfeer binnen de vereniging, spreken wij elkaar hierop aan. We doen dit zelf of anders via trainer, bestuur of vertrouwenspersoon.
  • We stellen ons vriendelijk op naar elkaar en naar zwemmers en betrokkenen van andere verenigingen, evenals naar de officials.
  • We gaan zorgvuldig om met onze eigen spullen en die van anderen. Wij ruimen onze rommel op en laten alles netjes achter.
  • Zwemmen mag dan een individuele sport zijn, we doen het met elkaar en samen als team.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?