U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Laatste Nieuws

Bedankt stemmers!

Onze zwemvereniging heeft dankzij jullie een prachtig bedrag binnengehaald bij de Rabo Clubsupport actie. Maar liefst € 404,99 gaat naar de clubkas van ZV 44. Hiermee kunnen wij investeren in de professionalisering van onze vereniging door het (verder) opleiden van trainers en het aanbieden van opleidingen en stagemogelijkheden aan onze jeugd. 

Wat een fantastisch resultaat!

Afbeeldingsgalerie

Sponsor ZV 44!

 

SponsorKliks - laatste stand

 

Vertrouwenscontactpersoon

ZV 44 vindt het belangrijk dat iedereen met plezier in een veilige omgeving kan sporten. Daarom is per oktober 2015 een vertrouwenscontactpersoon benoemd. De vertrouwenscontactpersoon heeft tot taak leden in de gelegenheid te stellen eventuele problemen op vertrouwelijke wijze te bespreken en te delen zonder dat dit consequenties of gevolgen heeft. Uiteraard kan de vertrouwenscontactpersoon indien gewenst ook adviseren, begeleiden en ondersteunen bij het zoeken naar mogelijkheden om de situatie op te lossen. Informatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld. 

De vertrouwenscontactpersoon van ZV 44 is mevrouw S. Roest. Zij is bereikbaar via telefoonnummer: 06-27042675.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?