U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Laatste Nieuws

Online trainingen via Instagram! 

Door de coronacrisis liggen de zwemtrainingen helaas al een tijdje stil. Om toch fit en in beweging te blijven, bieden de trainers dagelijks challenges en landtrainingen aan via een voor leden te volgen Instagramaccount: zv44_trainingen

Jij doet toch ook mee? 

Afbeeldingsgalerie

Sponsor ZV 44!

 

SponsorKliks - laatste stand

 

Over ZV 44

Van harte welkom op de website van ZV 44. Op deze site kun je allerlei informatie vinden over onze vereniging, trainingen, wedstrijden en overige zaken.

ZV 44 heeft als doel onze leden op een verantwoorde, veilige en leuke manier in gezamenlijkheid te laten zwemmen op ieder gewenst niveau. De zwemtrainingen worden gegeven aan kleine groepjes zwemmers met een vaste trainer zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht. De actuele trainingstijden zijn te vinden onder het kopje Trainingstijden. Wil je meer informatie, eens komen kijken of een training meedoen, dan kun je contact met ons opnemen via info@zv44.nl.

Iedereen die een zwemdiploma heeft en graag zwemt, kan bij ons terecht. Of je nu net je diploma hebt gehaald, graag een bepaalde slag beter wilt leren zwemmen of gewoon lekker aan de conditie wilt werken, jong en oud(er) zijn van harte welkom.

Visie

ZV 44 is opgericht in de zomer van 2015. De vereniging heeft als doel optimale voorwaarden te creëren zodat onze leden op een verantwoorde, veilige manier met veel plezier samen de zwemsport op ieder gewenst niveau kunnen beoefenen.

Verantwoord en veilig

De trainingen bij ZV 44 vinden plaats onder leiding van ervaren, gediplomeerde trainers, in kleine groepjes waardoor maximale aandacht aan de zwemmers kan worden gegeven.
De vereniging onderschrijft de 'Code Blauw' van de KNZB (zie elders op de website voor meer informatie).
Alle kaderleden (bestuursleden, trainers en andere vrijwilligers) zijn verplicht een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan te vragen als zij voor de vereniging actief willen zijn.

Met veel plezier samen

Een fijne en open sfeer, waarbij iedereen zich op z'n gemak voelt en je jezelf kunt zijn, vinden we bij ZV 44 heel belangrijk. En wat is er leuker dan zwemmen, samen met andere mensen die zwemmen net als jij ook heel leuk vinden?
Wij zijn ervan overtuigd dat samen zwemmen in een groepje het zwemmen nog leuker kan maken en ons doel is dan ook elke groep het juiste niveau van training aan te bieden, afhankelijk van leeftijd en ambitie.

Doelstellingen

Als jonge zwemvereniging in de omgeving Zwolle willen wij graag de komende jaren stapsgewijs een solide vereniging opbouwen, zowel organisatorisch als financieel.
De  sportieve ambitie is dat ZV 44 in seizoen 2020/2021 beschikt over een volwaardig wedstrijdteam dat meedraait in de landelijke competitie en waarvan diverse leden uitkomen bij regionale en landelijke kampioenschappen. 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?